Skip to main content

Legends Game: matchverslag

Voor het ook van talrijke fans traden de oude gloriën aan in hun galamatch. De Beste Plekke aanschouwde een waar doelpuntenfestival. De oude sterren schitterden in een kolkend stadion net iets meer dan hun iets jongere collega's. Waar de jongeren dachten bij de helft een mooie voorsprong te hebben uitgebouwd met 4 - 2, kwam de doelpuntenkermis pas na de rust op gang. Miel pakte wat meer dan Klerksje en zo trokken de oldtimers het laken naar zich toe. 13 - 9 ofzo. Wat belangrijker was, het gezellig samenzijn achteraf met heel wat straffe verhalen en een terugblik naar leuke tijden. Pure nostalgie!

Op de foto herken je onderaan scheidsrechter van dienst Iben Sioen, Dries Gantois, Alex Vanuxem, Jonas Vandromme, David Vanwildemeersch, Thomas Top, Klaas Prinsie en Arne Couttouw.

Bovenaan schitteren trainer Marnix Delefortrie, Luigi Six, Dries Desomer, Stijn Vanwildemeersch, Jeroen Declerck, Seba Pecqueux, Filip 'Miel' Bisschop, marK Monbaliu, Kim Vanhoucke en Piet Vanwildemeersch.