20180415tsc-veurne.jpg

Matchbal geschonken door De Eetboetiek, Lovanhop, en Opel Desomer-Sinnesael uit Poperinge, en Rucojet uit Elverdinge.

TSC opende de score via Ruben na een assist van Break net voor het halfuur.  Na een kwartier in de tweede helft stelde Veurne gelijk. Ondanks nog wat kansen over en weer veranderde de stand niet meer en eindigde de match in een billijk gelijkspel. Hierdoor is TSC mathematisch uitgeschakeld voor de eindronde.

Goals van Ruben & Timpie deden de opener van Brielen teniet. In de tweede helft wijzigde de stand niet meer. TSC blijft zo in de runniing voor de eindronde. Zondag kan een belangrijke stap gezet worden thuis tegen concurrent SV Veurne! Supporters op post!

20180324tsc_geluveld.jpg

TSC kwam door een lobje op achterstand. Skipper Dequeker stelde net voor de koffie gelijk. In de tweede helft zette Dries het Provense overwicht om. 2 - 1.

Break legde in blessuretijd de winst vast. 3 - 1

Matchbal geschonken door Café 'Hof Van Vlaanderen' uit Krombeke, Bakkerijsgrondstoffen Soenens uit Ingelmunster, en Demaeght Agri uit Proven.

Devlieghere bracht de thuisploeg op voorsprong op assist van TSC-speler tewege Vanneste. De ingevallen Break zette de scheve situatie recht en Vandebussche trok voor TSC het laken naar zich toe. In het slot miste de thuisploeg de gelijkmaker.

20180311tsc_handzame.jpg

Timpie opende de score, maar direct na de rust stelde Handzame gelijk. Beter spel van de thuisploeg leidde tot een logische zege met doelpunten van invaller Julien en Dries besliste de match. 

Matchbal geschonken door binnenhuisinrichting B.INN, Proven.