TSC - JESPO: 0 - 1

De eerste helft was voor de bezoekers. Hun veldoverwicht resulteerde in de 0 - 1 via een afstandschot van Arfak. TSC gaf niet zo heel veel weg, maar kon ook maar op slag van rusten tegenprikken. Bavo mikte op de kruising. 0 - 1 bij de rust.

Dit bleek een voorbode voor een ander spelbeeld na de rust. Door de wind gedragen ging TSC op zoek naar de gelijkmaker. Helaas kon TSC de kansen, vooral in het slot via Julien, niet omzetten in een punt. De stand bleef ongewijzigd en de punten verdwenen over de taalgrens. Volgende week beter in en tegen GIts.

KRC De Panne - TSC: 0 - 1

TSC zette het nieuwe jaar in bij de Plaisier players van De Panne. Een revanche voor de hold-up in de heenmatch kon geen kwaad. TSC ging gezwind uit de startblokken en leverde een sterke eerste 25 mnuten af. Dit leverde op. Na een kwartier sneed Vanneste een vrijschop scherp aan en Timpie devieerde in doel. Een goeie kans op 0 - 2  via Samyn raakte het net niet. 0 - 1 bij de rust.

bakkerijstefaan logo

In de tweede helft ging Proven opnieuw goed van start maar kon tempo maar even aanhouden en De Panne nam over. Coudeville hield zonder veel moeite zijn netten gaaf. Een schot op de lat even voor tijd zorgde nog voor verhoging van de hartslag, maar al bij al een verdiende overwinning. TSC zet het goed jaar in. Volgende week komt Jespo op bezoek. Supporters op post!

TSC - VKW Vleteren: 2 - 2

Lannoye opende de score. Hij knikte een hoekschop binnen. Toen bezoeker Demeester nog voor de koffie tegen rood aankeek, zag het er goed uit. Niettemin kon Cloet gelijkstellen in de tweede helft. Toen Vanneste TSC opnieuw op voorsprong schoot, leek de buit binnen. Maar met tien tegen tien gaf Proven alsnog de drie punten weg.

TSC - BS Geluveld: 3 - 1

Eerste thuisoverwinning voor TSC na een bevredigende prestatie. Timpie brak de ban op corner in de eerste helft, Vanneste zorgde voor het verschil in de tweede helft met een afstandschot en een rebound. De eerredder van bezoeker Bruynsteen kon de pret niet drukken. 3 - 1.

Merkem Sport - TSC: 3 - 1

Tegen een fysiek sterker Merkem kon TSC nooit geen vuist maken. Ook een hele rits afwezigheden hielp hierbij niet. De eerredder van Break, een mooie streep in de kruising, kon de nederlaag niet helpen afwenden.

Verantwoordelijke:
TSC PROVEN VZW

t.a.v. de heer Stefaan Desmet
Roesbruggestraat 6A
8972 Proven
BTW 450 258 558

© TSC Proven VZW | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD