gespeeld op
19 maart 2023 15:35

Gepost door Webmaster.

TSC kwam met lege handen terug van de verre verplaatsing naar Gits. Weerom had dit niet gemoeten.

Proven had de match in handen en dwong de Gitse verdediger tot een owngoal na een center van Mathieu. 0 - 1 op het halfuur.

Geen vuiltje aan de lucht tot de scheids plots een nogal discutabele penalty floot. Ruben kreeg een duw en bij het neergaan, ging de bal op zijn arm. 1 - 1.

Dit bleek reden tot paniek bij de Provense roodhemden. Voor de rust kwamen we nog een paar keer goed weg.

De tweede helft zat op slot tot plots een lokale spits voor Eli opdook. Eli raakte de spits, die duidelijk buitenspel stond, en weerom, penalty. Geen nood, onze doelman krijgt mogelijkheden genoeg om tijdens de wedstrijden op strafschoppen te trainen. Eli pareerde de elfmeterkogel op magistrale wijze. Helaas ging de daarop volgende hoekschop binnen. 2 - 1.

Proven probeerde de bakens te verzetten, maar liep op een dubbele counter. Een snelle tegenaanval bij de derde goal, en om het af te leren nog een derde penalty bij doelpunt 4.

Renaat kon nog milderen met het hoofd. Eindstand 4 - 2.

Gelukkig kon Zillebeke niet winnen en houden we onze vier punten bonus op de barrageplaats.

Dringend tijd om punten te pakken, volgende week zaterdag thuis in de Beste Plekke tegen Diksmuide B. Supporters op post.