gespeeld op
19 november 2022 19:30

Gepost door Webmaster.

De fiere leider Hooglede zakte af naar TSC en zou dit Provens varkentje snel wassen. De partij was nog maar net begonnen, of Hooglede vergat een cadeautje uit te pakken. TSC meteen wakker. Dauwe besloot echter net over de lat toen hij alleen voor doel verscheen. Meteen vertrokken.

De eerste helft ging goed over en weer. Proven moest wat de wet van de sterkste ondergaan, maar gaf niet veel weg. Jammergenoeg openden de bezoekers de core via een olympisch doelpunt. Dat ze een kwartiertje later na een vloeiende aanval de 0 - 2 lieten liggen, bleek een keerpunt in de match.

Wat bezoekende frustratie leidde tot revanche en een domme rode kaart. Laat je ploeg maar in de steek ;-)

Niet getreurd voor Proven. 0 - 1 bij de rust. We bleven in de match.

Proven opende de tweede helft met een vloeiende aanval over links. Renaat bracht voor en Thomas kopte neusgewijs nipt naast. Dit bleek enkel uitstel.

Op het uur combineerde TSC Arne vrij aan de 16. De keeper versteef. De bal verdween in het zijnetje. 1 - 1.

Het tempo en de tegenstand verbruikte heel wat energie bij de spelers en zo verdween de scherpte uit de wedstrijd. Behalve enkele scrimmages kon geen enekele ploeg nog aanspraak maken op de winst. Een billijk gelijkspel dus. Proven was hiermee precies iets meer tevreden dan de bezoekers. 4 op 6 in de tweede periode. we zijn verrtokken.

Volgende week naar Dikkebus op zaterdag. Aftrap aldaar om 14u30.