Eerste ploeg, Competitie, 2022-2023
gespeeld op
10 december 2022 19:00

Gepost door Webmaster.

Aandachtige volgers van TSC zagen zaterdag een kopie van de match op Dikkebus. Met dit verschil: deze keer wel met doelpunten.

De eerste helft liep TSC achter de feiten aan en kwam het logisch 2 - 0 achter. Zelf kon Proven daar niet echt iets tegenover zetten.

In de twee helft een ander spelbeeld. TSC domineerde het middenveld en kon aanval na aanval lanceren. Dit leverde twee doelpunten op in een paar minuten.

Eerst speelde Keiem met een extra doelman. Renaat zette de strafschop feilloos om. Vreemd genoeg geen kaart voor de gelegenheidsdoelman.

Daarna zette Dauwe zich door op links, ging over zijn man en sneed naarbinnen. Matthieu dook op voor doel en scoorde de gelijkmaker. Toen TSC meerdere mogelijkheden niet uitspeelde, ging Keiem in het slot nog op zoek naar de winst, terwijl TSC loerde op de counter. Geen van beide ploegen vond nog het doel. Een nieuw gelijkspel voor TSC dat een reeksje van 5 matchen zonder verlies neerzet.

Komende zondag 18/12 om 13u30 komt rechtstreekse concurrent De Panne op bezoek. Tijd om aan te knopen met de winst! Supporters op post. Nadien de WK-finale op groot scherm in De Beste Plekke. U komt toch ook?