Eerste ploeg, Competitie, 2022-2023
gespeeld op
26 februari 2023 11:39

Gepost door Webmaster.

TSC leed in Hooglede een verdienstelijke nederlaag bij de autoritaire leider in 3°B. Proven kwam er in de eerste helft niet echt uit, maar gaf ook  niet veel weg. Toen de ploegen leken te gaan rusten met een brilscore, kon de thuisploeg toch de score openen. 1 - 0 net voor de rust.

In de tweede helft kwamen er kleine kansjes en ook een grote. Brent mikte echter naast de bal. Even daarna slikte TSC een vrije trap en moest het nog meer achtervolgen. Toch bleven we goed meevoetballen en kwamen we terug in de match na een treffer van Mathieu op aangeven van Sian. Proven dacht een minuutje of 5 aanspraak te maken op meer, maar werd dan genekt door draaischijf Picceu die, volgens de speler in kwestie zelf, zijn 15 (VIJFTIENDE!) en 16 (ZESTIENDE!) strafschop van het seizoen nette in 22 matchen.

Verdiende winst voor de toekomstige leider, maar TSC, met 9 spelers uit de eigen jeugd, toonde een niveau waarmee we nog een mooi seizoensslot kunnen bijeen voetballen.

Volgende week komt Keiem op bezoek tijdens de sponsordag. Tijd om punten te oogsten! Omdat er waarschijnlijk 2 Westvlaamse zakkers zullen zijn in Derde Amateur, zakken in onze reeks de drie laatste en moet de vierde laatste barrage spelen. Momenteel heeft TSC 6 punten bonus op de vierde laatste. Dus puntjes tegen Keiem zijn zeer welkom! Supporters op post! Opgelet, de match start om 16u00.