BS Geluveld - TSC: 1 - 2

Vanneste bracht TSC al vroeg op voorsprong.Een barragespook verlamde Geluveld ietwat en TSC controleerde. Toch kwam Geluveld langszij een kwartier voor tijd. Toen iedereen tevreden leek met een gelijkspel, trok TSC via Vanneste alsnog het laken naar zich toe.

TSC - Merkem Sport: 1 - 1

TSC stond bij de rust 0 - 1 in het krijt tegen de kersvers kampioen. Na een rode kaart voor Vlaemynck kon TSC tegen tien man milderen. Bavo kopt binnen op corner.

Merkem kreeg nog een tweede rode kaart, maar TSC kon de mannenmeer situatie niet omzetten in winst. 1 - 1.

TSC - GS Voormezele: 6 - 0

De Rakette had het zicht wellicht anders voorgesteld, maar het was TSC dat als een speer uit de startblokken schoot. Met een hattrick van afscheidnemende Timpie en 2 goals van de eveneens andere oorden opzoekende Karsten had TSC bij de rust zijn schaapjes al op het droge.

In de tweede helft dikte Julien de score nog wat aan. 6 - 0.

Komende zaterdag opnieuw thuis tegen kersvers kampioen Merkem. Afspraak om 19u30 in de Beste Plekke.

TSC - SK Westrozebeke: 4 - 3

TSC toverde de eerste helft vlotte combinaties op de mat en leidde verdiend bij de rust met 3 - 0. Julien, Timpie en Julian scoorden.

In enkele dolle minuten gaf TSC de voorsprong uit handen, maar in extremis sleepte Brechtje met een penalty de winst uit de brand. Een galamatch tijdens een evenzeer geslaagde sponsormiddag! 

Volgende week eerst thuis op woensdag tegen GS Voormezele om 20u, dan thuis op zaterdag tegen kersvers kampioen Merkem om 19u. Supporters op post.

Sparta Dikkebus - TSC: 1 - 3

Sparta schoot zichzelf in de voet en schotelde TSC drie doelpunten voor. Karsten (2x) en Ruben zetten TSC al na een half uurtje op rozen. Dikkebus kon nooit echt een vuist maken en de goal van Lucas was slechts een doekje voor het bloeden. 

Met de inhaalmatch tegen GS Voormezele nog op het programma lijkt TSC zicht uit de problemen te hebben gevoetbald. 

Volgende week thuis tegen SK Westrozebeke. TSC kan scherprechter spelen in het titeldebat en de de komende tegenstander hun laatste kans op de titel ontnemen. Supporters op post.

Verantwoordelijke:
TSC PROVEN VZW

t.a.v. de heer Stefaan Desmet
Roesbruggestraat 6A
8972 Proven
BTW 450 258 558

© TSC Proven VZW | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD