TSC - VV Koekelare: 4 - 3

Tijdens de geslaagde sponsordag bracht Serruys TSC al snel aan het juichen, maar een paar minuutjes nadien hingen de bordjes opnieuw in evenwicht. TSC vond op het halfuur echter een tweede doelpunt via opnieuw Serruys.  2 - 1 bij de rust.

In de tweede helft diepten Matthieu en Ruben de score uit. De match leek gespeeld, maar toen Koekelare tien minuten voor tijd tweemaal kort naeen het net vond, was het toch nog bibberen tot het eind. Eind goed, al goed, TSC met de winst de kantine binnen alwaar de spelers een vat trakteerden voor onze trouwe supporters. Prosit!

Volgende week naar Passendale op zaterdag 14/3 om 19u.

SK Staden - TSC: 2 - 1

TSC kwam snel op voorsprong bij Staden. Toch trok de thuisploeg het laken naar zich toe met goals net voor  en net na de rust. 2 - 1.

SV Veurne - TSC: 4 - 0

TSC speelde aardig mee en toen Matthieu neerging, kreeg thuisspeler Larangé rood. Tegen tien man kon Proven de kansen niet benutten.

Na de rust trok Veurne het laken naar zicht toe. Toen bij 2 - 0 Arne ook rood pakte, was de match gespeeld. Veurne diepte nog uit tot 4 - 0.

TSC - SV Diksmuide B: 3 - 0

Tegen de wind wachtte TSC af en Diksmuide kon de thuisploeg niet verontrusten. Na de rust kende TSC een stormachtig openingskwartier.

Met de wind mee scoorde Bavo na een solo, prikte Matthieu zijn goaltje mee en vierde Julian zijn doelpuntje. Meteen match gespeeld. TSC met 3 - 0 winst.

TSC - SK Westrozebeke: 0 - 2

Overwicht van de bezoekers leidde tot 0 - 1 bij de rust. Na de pauze probeerde TSC de bakens te verzetten, maar kwam niet verder dan een bal op de paal van skipper Pecqueux. Halfweg de tweede helft legde bezoeker De Keyser met zijn tweede van de middag en met een ver schot de match in een definitieve plooi. 0 - 2.

Verantwoordelijke:
TSC PROVEN VZW

t.a.v. de heer Stefaan Desmet
Roesbruggestraat 6A
8972 Proven
BTW 450 258 558

© TSC Proven VZW | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD