KWS Houthulst - TSC: 1 - 1

Op de nieuwe kunstgrasmat van Houthulst kwam TSC uit het niets op voorsprong toen Brecht een penalty nette. Timpie ging onderuit na truitje trek in de zestien en de bal ging terecht op de stip. 0 - 1 ('13)

Verder lukte het de hele wedstrijd niet om de thuisgoalie aan het werk te zetten. Ook Houthulst bakte er in de eerste helft weinig van, maar miste toch een opgelegde kans net voor de rust. De lokale spits mikte vanop de kleine rechthoek alsnog naast. 0 - 1 aan de rust.

Na de pauze een ander beeld. De Buskanters  voerden de forcing en kregen kans op kans om gelijk te maken. Onder andere dankzij een wereldsave van Coudi behield TSC de gevleide voorsprong. Tot Vanbelleghem vanop hun linkerkant de korte hoek vond en de gelijkmaker lukte. 1 - 1 ('70). 

De thuisstorm ging wat liggen, al ging in de eindfase een Houthulstse lob van op de middellijn maar net naast. Toen beide ploegen tevreden leken met een draw, schotelde Lannoye nog dé kans voor aan Timpie. Maar die trapte schlemielig naast de bal. Een gelijkspel bij de Woudsporters zorgt ervoor dat zij en niet TSC op de barrageplaats blijven.

Volgende week thuis tegen SV Veurne, supporters op post.

 

Verantwoordelijke:
TSC PROVEN VZW

t.a.v. de heer Stefaan Desmet
Roesbruggestraat 6A
8972 Proven
BTW 450 258 558

© TSC Proven VZW | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD