Eerste ploeg, Matchverslag, 2022-2023
gespeeld op
23 april 2023 15:00

Gepost door Webmaster.

TSC leek op een gemakkelijke namiddag af te stevenen op bezoek bij voormalig TSC trainer Chris Plaisier. Zeker toen na een kwartiertje overwicht, Dauwe met een omhaalachtig iets een doelpunt scoorde. 0 - 1.

Blijkbaar toch het sein voor Staden om de bodywarmers af te doen en in gang te schieten. Nadat ze een paar keer prikten, zag de gelegenheidsscheidsrechter handsspel na een aangeschoten bal. Een trendgevoelige penalty die er vroeger zeker geen was. Een roodhemd stuurde Eli naar de andere hoek en scoorde beheerst de gelijkmaker. 1 - 1 bij de rust.

In de tweede helft verloor TSC nog wat meer grip op het middenveld. Binnen het kwartier scoorde Staden 2 keer.

Eerst kon Eli een vrijschop niet onschadelijk maken en kopte een Stadenaar de 2 - 1 tegen het net. De 3 - 1 kwam er na een schot dan onvoldoende kon afgeblokt worden en Eli op het verkeerde been zette.

Tussendoor kon Renaat moederziel alleen op doel af. Helaas speelde het hobbelige veld spelbreker en kon de doelman ingrijpen. Geen gelijkmaker maar een bonus van 2 goals voor het lokale SK.

In het slot voerde TSC toch nog de forcing en vooral via Dauwe op links kwam er heel wat gevaar voor het doel. Jens kopte eerst op de kruising. Daarna pareerde de thuisgoalie een afgeweken schot van Jeremie op magistrale wijze. Toch bleef de 3 - 1 op het bord.

Weerom een match waar meer in zat, al was het niet echt onze beste match.

Volgende week de laatste thuismatch van het seizoen op zondag 30 april om 15u. We nemen er afscheid van enkele spelers. In het bijzonder trapt Arne Couttouw er zijn laatste balletje voor het Provense eerste elftal na een paarse-witte carriere van ee kleine 30 jaar. Supporters eens te meer op post!