21 januari 2023 9:39

Gepost door Webmaster.

Merkem leek op een koude zaterdagavond in januari de ongeslagen reeks van TSC te stoppen, maar het venijn zat in de staart.

TSC zat niet meteen in de match, en Merkem stak een paar keer de neus aan het venster. Zonder veel gevaar evenwel.

TSC na dan het commando over, maar kwam in de eerste helft weinig aan kansen. Veel onzorvuldigheden aan de bezoekende 16 fnuikten succes. Toch moest Merkem een bal van de lijn keren. Eli moest ook nog eens aan de bak. Hij ranselde een bal uit de verre hoek. 0 0 bij de rust.

De tweede helft kabbelde bij de start. Toch kwam Merkem op voorsprong. Vanaf de stip scoorde Devloo via de paal. Toen een kwartier voor tijd Lanssens een prachtige assist verzilverde, leek kans op puntengewin verdwenen.

Toch ontwikkelde TSC plots druk en kregen we kans op kans. Toen Matthieu de 1-2 nette, parkeerde Proven zowat in de 16 van Merkem. Uiteindelijk kon Thomas een van de vele kansen netten. Een punt, maar gezien de match twee te weinig. TSC is nu 8 matchen zonder nederlaag. Volgende week zondag proberen we deze reeks verder te zetten op Roesten. Supporters op post!