Eerste ploeg, Competitie, 2022-2023
gespeeld op
16 april 2023 21:00

Gepost door Webmaster.

Pico's Koffie & Sandy Degroote Bank & Verzekering schonken een gouden matchbal. Op de foto herken je kapitein voor een kwartier Thomas Lannoye, Sandy Degroote, Filip Pyck, scheidsrechter Nick Decadt en sponsorverantwoordelijke bij TSC Karel D'hondt.

Mits winst was TSC gered. Dus probeerden de paarshemden direct de bakens te verzetten. Toch stak Ichtegem de eerste paar keer de neus aan het venster. Zonder groot gevaar evenwel.

TSC nam over en kwam meer en meer rond de 16 van Ichtegem. Dit leverde wat corners op. Op een goed aangesneden corner van Jeremie kon Dauwe ongehinderd binnenkoppen. 1 - 0.

Toen Renaat een afvallende bal overhoeks en ietwat gekraakt binnentrapte, zat Proven op het halfuur op rozen.

De buit leek helemaal binnen toen Dauwe een rebound binnen duwde. Maar de scheids zag buitenspel. 2 - 0 bij de rust.

In de tweede helft zette TSC zijn masterclass hoog druk zetten verder. De kansen volgden elkaar op. Na een knappe solo van Jeremie schampte Renaat de bal. Ook Brent kon van dichtbij de keeper niet verschalken. De 3 - bros (!) kwam er alsnog toen Jeremie aan de tweede paal een assist van Renaat binnenkopte.

Ichtegem kon daar enkel één kans en helaas ook meteen één goal tegenover zetten.

Vlotte winst waarmee TSC twee matchen voor het eind het behoud verzekerd. De talrijke vrijwilligers konden na een lekkere maaltijd ook de match goed smaken. 3 - 1 en een refentiematch om de laatste twee wedstrijden complexloos aan te vatten. Volgende week gaan we naar Staden op bezoek bij voormalig TSC-trainer Chris. Plaisier, here we come!