Voetbal Vlaanderen legt seniorencompetitie stil, jeugd voetbalt verder

Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nam kennis van de genomen beslissing om binnen de sportsector over te gaan van code geel naar code oranje.

Het Bestuur besliste in zitting van 13 oktober na lang beraad, rekening houdende met de mogelijkheden voor onze clubs inzake de praktische organisatie, als volgt:

Jeugdcompetities U6 tot en met U17, gewestelijk, provinciaal en interprovinciaal worden verder georganiseerd.
Het competitievoetbal seniores stijgen en dalen van 2de afdeling tot en met 4de provinciale, evenals het senioresvoetbal recreatief wordt voor onbepaalde tijd stilgelegd, evenals de competities U19, U21 en de reserven.

Meer info op VoetbalVlaanderen.be.

Jeugd TSC Proven verkoopt pannenkoeken op zaterdag 31 oktober

De volgende herfststorm - niets zo gezellig om bij het haardvuur te genieten van een pannenkoek met bruine suiker. Of krijgen we na de mooie zomer toch nog een nazomertje ? Dan is een heerlijke pannenkoek met een bolletje ijs op zijn plaats om nog eens na te mijmeren over de voorbije vakantiedagen. Op zaterdag 31 oktober 2020 verkopen de vele jeugdspelers van TSC Proven overheerlijke Diksmuide pannenkoeken deur aan deur.

Voor de democratische prijs van 6 euro krijg je 1 kg pannenkoeken. Vooraf bestellen kan bij de bestuursleden en jeugdtrainers. Afhalen kan de hele zaterdag in ons clubhuis/kantine ‘de beste plekke’.’

Bestel je pannenkoeken via mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dirk stopt als trainer

Beste supporter en sympathisant van TSC Proven,

TSC start het nieuwe seizoen met een zware domper. Vanmorgen heb ik de melding gekregen dat trainer Dirk Maes zijn ontslag aanbiedt. Zijn gezondheid laat het niet langer toe om zijn taak als T1 uit te voeren. Dirk kan nu al zijn energie  gebruiken om er terug bovenop te komen.

Ik hoop samen met de ganse TSC-familie dat Dirk daarin lukt!!! Diego Gantois zal voorlopig de trainingen en de matchen leiden, intussen zal het bestuur grondig nadenken over de opvolging van Dirk.

Namens het bestuur,
Voorzitter,
Stefaan Desmet

Verantwoordelijke:
TSC PROVEN VZW

t.a.v. de heer Stefaan Desmet
Roesbruggestraat 6A
8972 Proven
BTW 450 258 558

© TSC Proven VZW | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD