gespeeld op
13 augustus 2023 14:09

Gepost door Webmaster.

TSC kende gisteren geslaagde voetbalfeesten. Op deze opendeurdag van TSC smulden de talrijke supporters van lekkere bbq en heel wat goals.

Enkele spelers dachten wat verward dat we op het plein ook opendeur gingen houden. Zo stonden we al snel 0 - 2 achter. Het eerste doelpunt van de bezoekers was gewoon goed gecenterd en puik afgewerkt. Het tweede te vermijden.

Proven was nochtans verschroeiend gestart en stak twee keer de neus aan het venster. Jeremie centerde, maar de spitsen konden niet bereikt. Even later kapte diezelfde Jerre zich mooi vrij, de bezoekende keeper ging goed plat.

TSC bleek ook na de dubbele achterstand niet van slag. Simon halveerde op het halfuur met een verre schuiver. En net voor de rust hingen de bordjes gelijk via Coco na wat mistasten bij de rood-witten. 2 - 2 bij de rust.

De tweede helft startte opnieuw met laks verdedigen waardoor een rood-witte aanvaller al te gemakkelijk een één-tweetje kon opzetten en voor Eli niet faalde. 2 - 3 en opnieuw achtervolgen.

TSC panikeerde echter niet al was de druk naar voor minder dan in de eerste helft. Toch kon Lucas Brecel na een mooie carambole weerom de gelijkmaker netten. 3 - 3. Na de drankpauze kon de net ingevallen Owen TSC op voorsprong schieten, maar de doelman redde gevat. Uitstel echter, want Owen legde even later goed terug, en via Lucas kwam onze goalgetter Kevin bij de bal. In twee tijden kreeg hij de bal tegen de touwen. 4 - 3.

TSC hield het spannend en kwam nog twee keer goed weg. Al bij al een verdiende winst met bij momenten een beetje totaalvoetbal. Hier zit muziek in!