TSC Next
gespeeld op
15 september 2023 11:04

Gepost door Iben Sioen.

Op speeldag 3 staat er opnieuw een verre verplaatsing opt programma voor de youngsters van TSC. De wedstrijd ging van start en de thuisploeg eiste het balbezit op. Een goed blok van TSC voorkwam grote kansen. Proven probeerde op te tegenaanval gevaarlijk te zijn dit resulteerde enkele keren tot een corner. Met een minuut of 20 op de klok slingert Iben de bal voor doel en kan Mauro na wat fout inschatten van de verdediging de bal beheerst naast de doelman schuiven. 0-1. Paars komt nadien nog enkele keren goed weg (mede dankzij  een sterke Eli) maar haalt de rust met de 0-1 op het bord.

De tweede helft verliep zoals de laatste weken jammer genoeg minder goed. Slechts een kleine tien minuten na de rust stond de gelijkmaker al op het bord, de Emelgemse spits van dienst omzeilde de buitenspelval en kon alleen op Eli af. 1-1. De moed zakte wat in de schoenen en aan de overkant komen werd steeds moeilijker.

Emelgem duwde door en scoorde een tweede van de avond. Daarna speelde de thuisploeg het rustig uit en in het slot resulteerde dat nog in een derde doelpunt. Een overdreven score voor een match waar toch dat tikkeltje meer in zat. Eindstand 1-3.

Voor dat de Provenaars nog afzakten naar de hoppefeesten werd er nog een tussenstop gehouden bij het tankstation. Om te tanken uiteraard! (dit kunt u op meerdere wijzen interpreteren 😉)

Next: TSC Proven – K. EVC Beselare