8 oktober 2023 9:45

Gepost door Webmaster.

Bakkerijgrondstoffen Soenens schonk de matchbal voor de match tegen KVP Gits.

TSC kon, mits winst, aanpikken bij de koplopers. En passant zouden ze een vatje versieren van de trainer met de negen op negen die volgde bij een driepunter. De spelers waren mild voor de portefeuille van de coach. Helaas.

TSC startte zoals al enkele weken met het voet naast het gaspedaal. In een stroeve eerste helft viel een zondagsschot van Simon op de paal. Verder moest TSC het spel ondergaan en keek het al na 20 minuten al tegen een achterstand aan van 0 - 2.

Niet dat Gits kans op kans kreeg, ze waren zelfs superefficiënt. TSC daarentegen was te lauw om op iets aanspraak te maken.

Niets van dit alles in het tweede bedrijf. TSC was heer en meester en bracht veel druk naar voren. Dit resulteerde in heel wat kansen, maar het was enkel Jeremie die na een steal de aansluitingstreffer kon netten.

Proven kreeg nog kansen, vooral langs Coco, maar de topscorer kon zijn doelpuntentotaal niet opkrikken. Zure zege na een onnodig onmondige eerste helft.

Volgende week naar promovendus De Ruiter. Achteraf gaan we langs bij Andy van Café De Stadsschaal. Supporters op post.