Competitie, Eerste ploeg
gespeeld op
18 februari 2024 15:00

Gepost door Stefaan Desmet.

Met ploegsteert op bezoek, hadden we een ploeg op bezoek die vooral zijn punten pakt op verplaatsing. Dus onze mannen waren meer dan verwittigd. Na de nederlaag van vorig week waar eigenlijk al wat meer inzat, waren onze mannen supergemotiveerd om de lijn door te trekken van de tweede helft tegen dikkebus.
Wetende dat je met ploegsteert van de eerste minuut wakker moet zijn en dat ze met veel grinta aan de wedstrijd zouden starten.

Echter waren onze eerste minuten niet alert genoeg en liepen we al snel tegen een achterstand aan. In die aanvang kwam ploegsteert nog een paar keer aan kansen toe. Gelukkig lieten ze na om te scoren of kon onze doelman de meubelen in die minuten redden. Bij een doorbraak van teddy bouchaert was het Jeremy die attent was om de bal nog uit het doel te halen met een sliding..

Daarna waren we zelf even aan zet en konden dan ook gelijkmaken via een mooie aanval, waarbij Kevin de score voor ons opende en zo stonden de bordjes gelijk.

Daarna namen we meer en meer de wedstrijden in handen en kon ploegsteert nog enkele kleine kansen afdwingen. Onze paarsen waren vooral gevaarlijk vanop de flanken, waar ze toch wat problemen hadden met de snelheid en gevaarlijke voorzetten van dauwe.

Het was dan ook duidelijk de dag van Kevin. Die de weg naar de netten 4x kon vinden. En ondertussen had een hardwerkende Coco ook nog even zijn doelpuntje meegepikt.
Duidelijk overwicht in de 2e helft, heel veel balbezit en gedrevenheid om deze goede flow aan te houden.

Beloning voor de ploeg. Die met veel grinta de scheve situatie van het begin van de wedstrijd recht kon zetten. 5-1 een scoren die vertrouwen kan schenken naar de komende weken.