Competitie, Eerste ploeg
gespeeld op
22 oktober 2023 15:00

Gepost door Webmaster.

Op de foto staan terreinverzorger Eric Bailleul, scheidsrechter Brent Dobbels en matchbalsponsor Filip Miel Bisschop.

TSC moest de wei in tegen een van de topfavorieten voor de hoofdvogel dit seizoen. Dosko had dan ook in het begin de beste kansen, maar eerst miste hun spits oog in oog met Max. Even later stond Jens op de doellijn om op te kuisen na een heet standje voor doel.

TSC liet zich niet onbetuigd. Jeremie haalde uit, de keeper pareerde, helaas kon Simon de rebound niet kadreren.

Op het halfuur ging de bezoekende defensie aan het klungelen. Kevin snoepte de bal af en stuurde Simon in het straatje. Die verraste de doelman met een enig mooi lobje. 1 - 0.

Voor de rust tekenden we enkel nog een kopbal net naast doel van Beveren. Techel kon een doorgekopte bal net niet genoeg beroeren.

De tweede helft startte niet zo goed voor Proven, al kwam de gelijkmaker er na flagrant buitenspel. 1 - 1.

TSC hield echter wel de controle. Iets voor het uur mocht de sterk ingevallen Coco een vrije trap schilderen op het hoofd van topkopper Emiel. 2 - 1. Wat kun je hoog springen, als je op een wolkje leeft.

Ook deze keer kon Proven de voorsprong niet vasthouden. Na een aanval over veel schijven kon de rechtse hoek van de groen-witten de gelijkmaker netten.

Nadien twee ploegen die voor de winst gingen, wat een aangenaam spektakelstuk opleverde. TSC kreeg nog de meest uitgesproken kans toen Owen alleen voor doel verscheen, maar de doelman puik redde. 2 - 2, een billijke uitslag waarmee de twee ploegen uiteindelijk konden leven.

Volgende week naar Brielen, spelen op zondag om 14u30. We zien daar good old Kevin Serruys terug. Supporters op post.