Competitie, Eerste ploeg
gespeeld op
5 november 2023 7:02

Gepost door Webmaster.

Op de foto herken je van links naar rechts de sponsors op de gloednieuwe uitrusting, met name Birger Coutereel van Café De Tramstatie, Bart Sioen van Bart Sioen Electriciteit & Zonnepanelen, kapitein en architect van de ploeg Jens Debaene, scheidsrechter Kristof Declercq, Arne Leuridan van Slagerij Leuridan, voorzitter Stefaan Desmet van Bakkerij Stefaan in Proven, TSC Sponsorverantwoorlijke Karel D'Hondt en Jan Devos van De Peperstraat.

Om de voorstelling van de nieuwe truitjes wat luister bij te zetten, zorgde de bond voor een goeie scheids met bevallige assistenten. Dank u wel! Ook aan sponsors Bart Sioen Electriciteit, Slagerij Leuridan Watou, Café de Tramstatie Proven, De Peperstraat Poperinge, Aviko, Bakkerij Stefaan en 't Fruithuis.

De spelers hadden er ook zin in, die van TSC alvast. Tijdens het openingskwartier regende het kansen. Elke tweede bal was voor Proven en de bal ging over veel schijven goed doorheen de ploeg.

Zo kon Victor al vroeg Jeremie voor doel zetten. Die aarzelde niet en schoot fluks binnen. 0 - 1 na 3 minuten.

Nog binnen de tien minuten kon goaltjesdief Coco de score al verdubbelen. 2 - 0. De schaapjes al op het droge. De tegenploeg herschikte wat en opendeurde wat minder flagrant. Toch verzaakten de lokale paarshemden voor de rust de score uit te diepen.

Na de rust consolideerde TSC eerder de voorsprong, dan op zoek te gaan naar een derde doelpunt. Toen Kortemark dan toch eens de oversteek lukte, was het meteen prijs.

Een domme fout leidde tot een strafschop die dan weer een doelpunt voor de bezoekers opleverde. Zo kwamen ze opnieuw in de match. Hoewel. Toen Coco op het uur zijn tweede en onze derde maakte, was de match eigenlijk al gespeeld. Victor zorgde nog voor een mooi orgelpunt door een afgeweerde bal in de bovenhoek te jagen vanop de 16. 4 - 1. TSC bleek op alle vlakken de Sterkste, Vlugste en meest Dappere ploeg van de dag.

Zo kunnen we volgende week op Dikkebus met een buffertje de topper aanvangen van 4 tegen 5 in de stand. Supporters op post! Opgelet, we speler er op 14u30.