Competitie, Eerste ploeg
gespeeld op
28 januari 2024 15:00

Gepost door Webmaster.

Op de foto herken je TSC-kapitein Jens Debaene, assistent Aarjen Bossuyt, matchsponsor Steven Fruyt  Geldhof van Groeten- en Fruitwinkel 't Fruthuis, president Stefaan Desmet, scheidsrechter Kristof Declercq, assistente Ann-Sophie Mia Geeraerd, en VKW Vleterenkapitein Emiel Sercu.

TSC leek het best uit de startblokken te schieten in de derby tegen Vleteren. Helaas namen de buren het snel over en creërden ze overwicht. Max moest al eens goed in de voeten. Toen kreeg Vleteren een vrije trap. Te weinig grinta en twee verloren duels later stond de 0 1 op het bord.

Daarna kwamen we nog eens goed weg toen Max weerom eerst op de bal was. Naar het einde van de eerste helft eiste TSC het middenveld weer op. Dit resulteerde in niet te missen kansen van eerst Coco en dan Kevin. Coco kon niet afdrukken alleen voor doel, Kevin's schot strandde op de paal. Rusten bij een 0 1 stand.

In de tweede helft ging Vleteren voor hun eigen doel kamperen en Proven had te weinig de finesse om veel gaten in hun defensie te vinden. Op een zeldzame tegenprik redde Max de meubelen. Op het uur vond TSC toch een gaatje. Kevin kon een voorzet van Florian in de rechterbovenhoek knikken. 1 - 1.

Tien minuutjes later stak Vleteren nog eens de neus aan het venster. De kopbal van Sercu likte de lat na hoekschop. In dezelfde fase meende Vleteren een strafschop te moeten krijgen. Een Vleternaar gaf de scheids een duwtje en mocht douchen. Nog twintig minuten tegen tien man. Helaas kon het TSC-stormloopje de Vleterse defensie niet doen blozen en bleef het billijk 1 - 1.

Volgende week naar hekkensluiter Kortemark. Denken we even aan het vel en de beer. Opletten dus. Supporters op post.