gespeeld op
23 september 2023 19:00

Gepost door Webmaster.

TSC mocht zaterdagavond op het nagelnieuwe kunstgras van Keiem ballen. De bond had gezorgd voor lijnrechters. Kortom een ideaal kader om er een lekker partijtje van te maken.

In een match met veel afval kwam TSC op voorsprong via Coco. Hij kon een mooie voorzet van Parre afronden. 0 - 1 na 8 minuten. Toen goalgetter Jens op corner verdubbelde net voor de rust, was de match gespeeld. Niet dat TSC geweldig speelde, maar de thuisploeg maakte niks klaar. Zelfs toen TSC geschenkjes uitdeelde, lukte het de lokale paars-witten niet om die uit te pakken.

In de tweede helft nam TSC fysisch de bovenhand, maar de vele slordigheden zorgden ervoor dat de 0 - 2 op het bord bleed. Sian had wel pech toen zijn afstandschot binnenkant paal andere kant binnenkant paal en weer uit doel caprioleerde. In de dying seconds, zowat de 120° minuut kon de thuisploeg nog milderen op hoekschop. 1 - 2. Puntjes mee en vieren bij sponsor Arthur van café De Vismarkt.

Op zondag gingen we na de hersteltraining langs bij Rita van Café A La Frontière Belge voor een lekkere picon en aten we heerlijk bij Christiaan Parrein van Brasserie de Smouthoek.

Volgende week gaan we op bezoek bij de buren van Roesten. Supporters op post. Nadien gaan we langs bij Bart van café 't Fabriekje.