gespeeld op
30 juli 2023 17:00

Gepost door Webmaster.

TSC speelde gisteren de eerste van het seizoen. We ontvingen de oranjehemden van Sassport Boezinge. Met nog een reeks afwezige toeristen speelden we een betere partij dan het resultaat doet vermoeden.

Helaas, de match was pas begonnen, en we konden al achtervolgen. Slecht ontzetten na een vrije trap leidde tot een rebounddoelpunt van Boezinge. 0 - 1 na 2 minuten.

TSC had last bij het uitvoetballen en kwam moeilijk onder de druk van Boezinge uit. Gaandeweg beterde dit en TSC speelde vanaf het kwartier op de helft van de tegenstander. Tot veel kansen leidde dat echter niet.

Op het half uur  kon Victor Vanwildemeersch dan toch een mannetje in de wind zetten. Hij leverde de perfecte assist en Coco rondde beheerst af. 1 - 1.

De rest van de eerste helft hetzelfde spelbeeld, waarbij veelal de laatste pass ontbrak.

2de helft

TSC startte met vers bloed aan de tweede helft. Na een kleine studieronde combineerde paars-wit nu wel de kansen bijeen. Maar onder andere Owen, Coco en Bavo konden wenkende kansen niet verzilveren.

In plaats van een voorsprong op te bouwen, kregen we, letterlijk de eerste keer dat Boezinge, de middellijn overstak een lullig doelpunt tegen. Een ver schot week af op de kont van een verdediger en Maxim stond op het verkeerde been. 1-2 in plaats van 2 of 3-1. Zuur.

Toen Proven met drie langs achter speelde, slikten we nog een tegendoelpunt na een eigen hoekschop. 1 - 3. Meteen de eindstand.

De prestatie was beter dan de score. We hebben heel wat om op voort te bouwen en we zijn al zeker heel wat beter in de breedte dankzij enkele interne transfers. Komende donderdag treden we opnieuw aan in de beker. We gaan op bezoek naar VV Aartrijke. Spelen om 19u30. Supporters op post!