Competitie, Eerste ploeg
gespeeld op
23 december 2023 8:44

Gepost door Webmaster.

TSC kon de match niet beter beginnen. De lokale doelman torpedeerde Kevin. Die mocht met rood opkrasen in de eerste minuut. Daarboven mocht Simon elfmeteren. Hij scoorde en Proven meteen op voorsprong.

Het bleek helaas niet de voorbode van een overrompeling. TSC slaagde er in om tegen tien man zo goed als geen kans meer te versieren. Matig spel kleurde de eerste helft.TSC bleef wel nog zonder averij. 0 0 bij de rust.

Niemand die na de koffie zijn niveau kon opkrikken. Slecht inspelen leidde zelfs tot de gelijkmaker. Even later klom Ploegsteert terecht op voorsprong. 2 - 1.

TSC had nog alle tijd, maar kon niks klaarmaken. Het worden feestdagen om te bezinnen.

Volgende match thus op zondag 7 januari tegen SK Elverdinge. Supporters op post.