Competitie, TSC Next
gespeeld op
8 september 2023 20:00

Gepost door Iben Sioen.

Vrijdag 08/09 stond de eerste thuismatch van het seizoen op de planning voor de youngsters van TSC. Er is dan ook wat recht te zetten na de nederlaag van de week voordien.

Vakantieganger Jerre kwam onze ploeg in de voorlinie versterken nadat Parre TSC NXT had ingeruild voor een basisplaats bij de grote jongens. Hij bedankte de trainer bij zijn eerste basisplaats meteen met een doelpunt. Knap werk van de graag geziene krullebol.

Over naar de jeugd. Proven begon zoekend in een onuitgegeven middenveld maar vond na een tiental minuten toch het juiste stramien. Een goed blok belette de tegenstander tot grote kansen. Als de paarshemden konden reageren was het meestal via spits Jerre die al wroetend de groene duivels het vuur aan de schenen legde. Ruststand 0-0.

Bij de start van de tweede helft het zelfde wedstrijdbeeld maar na een tiental minuten bleek de organisatie toch zoek bij de provenaars. Een goeie voorzet en slecht verdedigen leid tot 0-1. Het vat loop stilaan leeg en Ingooiegem heeft nog wat in de tank, zij drukken door. Na nog twee individuele fouten staat de 0-2 en 0-3 op het bord. Meteen ook de eindstand.

Volgende wedstrijd: in en tegen Emelgem Kachtem.