gespeeld op
27 oktober 2023 11:58

Gepost door Webmaster.

Na de eerste zege onder heerschappij van trainer Dikkie vorig week tegen Aalbeke wilden de Provenaars op het zelfde elan doorgaan, thuis tegen Racing Waregem. De startende elf van de trainer waren gebrand om zich te tonen.

Proven begon goed aan de wedstrijd met enkele kleine mogelijkheden voor burgie Runnar. Middenvelder van dienst Mauro had op een afvallende bal een wereldpot in gedachten… alleen schoot hij de verkeerde lat aan diggelen. Ruststand 0-0.

kapotte afsluiting

Nieuwe helft, nieuwe kansen alleen hadden de paarsen hun aandacht precies in de kleedkamer achter gelaten. Minuut 46 en na mistasten achteraan staat de achterstand op het bord. Op het uur pakte praatjesmaker Zion zijn tweede kaart van de avond, douchen geblazen. Met tien man en nog een klein halfuur te spelen gooit trainer Dikkie alles op de aanval om de gelijkmaker tegen de touwen te duwen. Dit plannetje heeft natuurlijk het nadeel dat een counter altijd op de loer ligt… . Met nog tien minuten te spelen counteren de Waregemnaars snel en was doelman Eli kansloos.

Kort voor het einde kreeg invaller Enzo een rode kaart die moeilijk te begrijpen was van uit Provens standpunt. In minuut 87 had de ref er genoeg van en staakte hij de wedstrijd. Naar eigen zeggen omdat de match aan het ontaarden was in een schoppartij. Ook dit valt te betwisten… Soit. 0-2 eindstand.