Competitie, Eerste ploeg
gespeeld op
12 november 2023 11:13

Gepost door Webmaster.

TSC ging op bezoek bij Dikkebus met de vierde plaats als inzet. Dikkebus probeerde Proven vast te zetten. Maar TSC legde goed voetbal op de mat en kon de geel-roden voortdurend uit verband spelen. Helaas leverde dat in de eerste helft enkel een strafschopdoelpunt op via Coco. 0 - 1 bij de rust.

Proven had zich wat magertjes beloond en kreeg dit na de rust onmiddellijk cash betaald. Een blunder in de Provense defensie leidde al in de eerste minuten na de rust tot de gelijkmaker. Een mooie gekrulde vrijschop zorgde direct daarna voor de 2-1 voorsprong voor de thuisploeg. Een hele helft goed voetbal kon meteen op de schop.

TSC bleef kwetsbaar op de prikken van Dikkebus en Cloet kon via een carambole en veel geluk Jens passeren en nette in de verste hoek. 3 -1.

TSC liet echter niet af en kwam terug in de match toen Jerre een vrijschop nam. Via Jens kon Kevin in doel devieren. 3 - 2.

Toen Kevin in de ultieme seconden een penalty kreeg omdat Cloet, ondertussen de doelman van Dikkebus, onbesuisd zijn doel verliet, mocht Coco aanleggen voor zijn tweede van de middag. Helaas ging de bal naast en loopt Dikkebus verder uit in de stand. 3 - 2 na onze beste partij van het seizoen.

Volgende week zondag om 15u volgt er al een nieuwe derby. Dan komt SK Elverdinge op bezoek. Supporters op post.