Competitie, TSC Next
gespeeld op
22 september 2023 15:35

Gepost door Webmaster.

Met een krappe kern van twaalf spelers ontving TSC NEXT de bezoekers uit Beselare in de beste plekke. In de loop van de dag was verdediger Zion net een tikkeltje te traag om op zijn werk wat vallende mdf platen te ontwijken. Verdict: bezoek bij de dokter en geen match voor de rechtsbak.

Ook zijn collega aan de overkant = Buttie was niet op post hij was namelijk van een cocktail aan het genieten in de Griekse zon op Kreta, ofja zonnen? Bakken eerder, kreeft Buttie volgende week present tegen ex club KFC.

butte

Een onuitgegeven defensie was dus het logische gevolg. Jammer genoeg bleken de Provenaars nog niet goed wakker, al na vijf minuten stond na laks verdedigen de 0-1 al op het bord. Voorzet van op de flank en de gele spits kon van dichtbij afwerken. 0-1. Proven herpakte zich gelukkig direct na het tegendoelpunt en bracht vlotte combinaties op de mat. Na een lange bal van Ewoud kwam de keeper uit en die misrekende zich, Runar zette vanop een flinke afstand zijn maatje 45 tegen de bal en het leer verdween enig mooi tegen de touwen. Knap doelpunt. 1-1.

Nog voor rust kwamen de Beselarenaars nog twee keer over. Jammer genoeg met ook twee doelpunten als gevolg. Ruststand 1-3.

Proven herpakte zich aanzienlijk in de tweede helft en was constant aan de bal. Runar komt knap naar binnen en van uit een scherpe hoek op de zestienmeter krult hij enig mooi de 2-3 tegen het net. De blijvende druk houd aan en opnieuw is het Runar die na een goeie lange bal bijna zijn hattrick compleet kan maken maar hij besluit iets te onverzorgd op de doelman.

Na flink wat strijd en een goeie tweede helft fluit scheids Joost de wedstrijd af. Opnieuw geen punten maar wel een tweede helft om ons aan op te trekken.

Na de match gingen we nog op de foto met baristas van dienst: Serge en Luigi.

Volgende week iedereen op post voor de clash tegen eeuwige rivaal KFC Poperinge. Ex KFC-ers  Louis, Zion, Killian, Owen en Renz zullen extra gemotiveerd zijn! Smoet ma jundr kittens!