gespeeld op
15 oktober 2023 9:47

Gepost door Webmaster.

TSC had geen te beste dag, maar kon nochtans lange tijd aanspraak maken op de winst.

De thuisploeg startte fluks, en kreeg wat kleine kansen. Niettemin was het bij de eerste bezoekende prik raak. Decroos rondde een aflegger van Jeremie mooi af. 0 - 1 na 7 minuten. TSC kon de zaak misschien een paar keer meer uitgespeeld hebben, al had De Ruiter het voetballende overwicht. Dit leidde vooral tot kansen omdat Proven soms slordig omging met het balbezit. Op een vrije trap voor ons luidden alle alarmbellen en kon Max gelukkig de meubelen redden. 0 - 1 bij de rust.

TSC kwam wat meer in de match en leek de bezoekende storm te overleven. Decroos miste nog de 0 - 2 en de kans om de wedstrijd dood te doen.

TSC kroop toch mondjesmaat weer achteruit en een bezoekende center belandde plots in eigen doel. De gelijkmaker was het sein voor de thuisploeg om het gaspedaal in te drukken. Erop en erover, dachten ze. Snel volgde de 1 - 2 en de 1 - 3 drukte de paarshemden met de neus op de feiten. Verdiende winst voor een goed voetballende thuisploeg.

Volgende week thuis tegen runner-up Dosko Beveren. Tijd om thuis eens puntjes te sprokkelen. Supporters op post.