gespeeld op
21 september 2024 19:00

Gepost door Iben Sioen.

Op speeldag 4 staat er TSC Proven een uitmatch voor de boeg, in en tegen Keiem.

Met een goeie mat kunstgras begon de wedstrijd direct aan 100 per uur. Nog voor het kwartier afgerond werd, had Simon Proven al meteen op rozen gezet met 2 doelpunten. De start van een avond vol doelpunten. Keiem kon tegenprikken maar niet veel later opende omgeschoolde spits Sam Jacob zijn rekening met zijn eerste voor TSC. Via een perfecte corner van Simon kan Sam van dichtbij binnen buffelen.

Coco was de enige van de drie voorin die nog niet wist te scoren. Daar bracht hij verandering in op slag van rust. Dauwe zet zich door op links en zet hard over de grond voor op Coco die hem aan de eerste paal overhoeks binnen kan tikken. Met minder spel dan de voorbije weken maar met veel meer efficiëntie dan anders kunnen we tevreden gaan rusten met een 1-4 voorsprong.

Jammer genoeg bleef er niet meer veel over van die Provense weelde in de tweede helft. Keiem zocht en vond hernieuwde moed en kon in minuut 60 tegenscoren. Proven slaagde er niet in om de bal in eigen gelederen te houden en zakte steeds dieper weg op de eigen helft.

In minuut 74 en 75 gebeurde dan hetgeen wat aan de rust niet voor mogelijk gehouden werd. Keiem kwam zowaar terug tot op 3-4 en uiteindelijk ook 4-4. Dit laatste doelpunt weliswaar duidelijk vanuit buitenspelpositie. De scheids gaf echter geen krimp.

Opnieuw teleurstellend puntenverlies. Hand in eigen boezem steken en op naar volgende week. Op zondag thuis tegen Vk Langemark – Poelkapelle. Supporters op post!